Søgemaskineoptimering handler om at forbedre dine placeringer i søgemaskinerne. Da en væsentlig andel af nye besøgende på hjemmesider kommer via søgemaskinerne, er det helt essentielt at være til stede og synlig i søgeresultaterne.

Bliv fundet på de rigtige ord

Et væsentligt element i søgemaskineoptimering er at blive fundet på de rigtige søgeord. Der er ikke meget sjov ved at ligge nummer et på et ord, som dine potentielle kunder ikke søger på.  Hvis du vil vide mere om det, så læs artiklen om søgeordsanalyse.

Få optimeret din side – og dine tekster

Desuden skal din side gennemgås, så der ikke er nogle tekniske eller opbygningsmæssige problemer i vejen for gode placeringer i Google og de andre søgemaskiner.

Det er også vigtigt, at dine tekster er skrevet, så søgemaskinerne kan forstå, hvad dine sider handler om – samtidig med, at de også skal fungere overfor dine besøgende. Du får ikke meget gavn af at ligger nummer et på Google, hvis teksterne på din hjemmeside er skrevet så dårligt, at du skræmmer dine besøgende væk igen.

Hvis du vil vide mere om analyse af din side, så læs artiklen om SEO-analyse.

Der skal links til

Uden links til din side, bliver du aldrig synlig i toppen af søgningerne på konkurrenceprægede ord. Derfor kommer du ikke uden om linkbuilding i din søgemaskineoptimering. Læs lidt mere om linkbuilding her.

Få hjælp til bedre placeringer

Jeg kan hjælpe dig til bedre placeringer. Kontakt mig på mail frank@synligesider.dk eller på telefon 29 88 09 22, og hør nærmere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Hvis du vil læse mere om søgemaskineoptimering, kan du læse flere artikler om emnet her på siden eller f.eks. læse mere om optimering af webshops.

Ofte stillede spørgsmål om søgemaskineoptimering

Hvor meget koster det?

Hvordan foregår SEO-processen?

Kan du garantere en førsteplads i Google?