Hvis du har en webshop eller netbutik, er det vigtigt at gøre den synlig i søgemaskinernes resultater.

Kan du ikke findes i Google, svarer det til at have en fysisk butik liggende i en øde baggård til en sidegade. Så kommer ingen mennesker tilfældigt forbi og kigger rundt i din butik. Sådan er spillereglerne online. Skal du have en succesfuld butik på nettet, skal den kunne findes i Google og de andre søgemaskiner. Her kommer søgemaskineoptimering ind i billedet – og det kan jeg hjælpe dig med.

Hvad enten du har en webshop fra Dandomain, en netbutik bygget i Magento eller en helt tredje version af en online-shop,  kan jeg hjælpe dig med at optimere den, så du kan tiltrække flere besøgende og potentielle kunder.

Optimeringen handler om tekniske detaljer på siden, men også i lige så høj grad om at kunne skrive nogle gode produkttekster, der kan fortælle søgemaskinerne præcis, hvad din forretning handler om. Og så handler søgemaskineoptimering også om at få de rigtige sider til at linke til din webshop.

Alt det kan jeg håndtere for dig, eller jeg kan hjælpe dig med input til at gøre det selv. Den konkrete løsning afhænger også af din egen tid, lyst og evne til at bidrage. Kontakt mig på mail frank@synligesider.dk eller på telefon 29 88 09 22 og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din netbutik.