Hvis din hjemmeside eller webshop er bygget forkert op, får den aldrig succes i søgemaskinerne. Selv hvis der ikke er noget grundlæggende forkert, kan den rigtige optimering gøre underværker for det efterfølgende arbejde med søgemaskineoptimering.

I en SEO-analyse bliver din hjemmeside eller webshop gennemgået med søgemaskine-brillerne på. Det handler om teknik, men også om indhold, opbygning, tekster, interne links og hele strategien for din hjemmeside.

En SEO-gennemgang tager udgangspunkt i at beskrive din nuværende situation og sidens tilstand. Denne statusrapport suppleres af en række anbefalinger til forbedringer, både af teknisk og indholdsmæssig karakter. Blot for at nævne et enkelt element kan såkaldt duplicate content give problemer for din side, og det bliver også gennemgået i min analyse.

Det er en naturlig del af arbejdet med søgemaskineoptimering at lægge ud med SEO-analysen. Hvis du i den indledende fase sikrer dig, at din side er fornuftigt bygget op, bliver det meget nemmere at skabe gode resultater og forøge antal besøgende og kunder.

Hvis din side har behov for det, bidrager jeg også gerne til en efterfølgende implementering af anbefalingerne fra analysen. F.eks. optimering af tekster, sidetitler, meta descriptions og alle de andre elementer, der spiller en rolle i arbejdet med søgemaskinerne.

Trænger din side til en SEO-gennemgang, så kontakt mig på mail frank@synligesider.dk eller telefon 29 88 09 22.