Online Reputation Management handler om at kontrollere og vedligeholde dit gode navn og ry på nettet.

Kan du lide, hvad folk skriver om dig på nettet? Eller ser Googles søgninger mindre positive ud, når du søger på dit navn eller firmanavn?

Hvad enten du allerede har konstateret et problem med dit ry online eller du blot vil være på forkant med udviklingen, kan jeg hjælpe dig med reputation management.

I den simpleste form, handler det om resultater i søgemaskiner og om at få promoveret dine gode søgeresultater og få gemt de dårlige lidt af vejen. I den mere komplette form, handler det om hele dit billede på nettet og hvordan man bedst og mest effektivt kan arbejde med dit eller din virksomheds ry i søgemaskiner og på andre sider. Jeg kan hjælpe dig med begge dele.

Så hvad enten du gerne vil have gemt dine festbilleder fra Ibiza af vejen før et jobskifte eller om du vil have forbedret din virksomheds generelle ry online, så kontakt mig og lad os finde ud af, hvad vi sammen kan gøre for at forbedre situationen.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke tager alle typer opgaver ind på dette område. Personer med verserende retssager, dømte forbrydere eller virksomheder, der virkelig opfører sig skidt overfor deres kunder bliver nødt til at finde deres hjælp til online reputation management andetsteds.