Hvor meget koster søgemaskineoptimering?
Spørgsmålet er simpelt, men svaret bliver lidt mere komplekst. Prisen på søgemaskineoptimering og online markedsføring afhænger nemlig af flere faktorer. For at nævne nogle af de væsentlige faktorer, der afgører din pris:

a) Hvor stor er konkurrencen på dit område?
Det er billigere at optimere for havenisseproducenter end for en børnetøjsbutik, da konkurrencen er vidt forskellig. Er der meget få konkurrenter, og er de ikke bevidste om søgemaskineoptimering, kan det gøres forholdsvist billigt. Arbejder du i en branche med knivskarp konkurrence, bliver prisen en anden, da der simpelthen skal bruges mere tid og flere ressourcer på SEO-arbejdet for at få dig placeret godt i kamp med konkurrenterne.

b) Hvor meget arbejde vil du selv lægge i det, og hvor meget vil du betale dig fra?
Har du evner, tid og villighed til selv at lægge en indsats i din online markedsføring, skal du købe mig til færre timer end, hvis jeg skal gøre alt arbejdet. Det giver en lavere pris. Pas dog på, at du ikke mister fokus fra din kerneforretning for at gøre dit SEO-arbejde selv.

c) Hvor bredt et arbejde skal du have udført?
Hvis der kun er tale om søgemaskineoptimering koster det naturligvis mindre end hvis du også skal have hjælp til at planlægge og udføre en komplet strategi for din online markedsføring.

Du må kunne sige noget mere konkret om prisen?
Ja, det kan jeg godt. Jeg arbejder som udgangspunkt med en timeafregning på 1.250 kr. + moms. Prisen gælder for alle former for SEO og online markedsføring.

I langt de fleste tilfælde vil timeafregning være den model, der giver den bedste incitamentsstruktur for både mig som udbyder og dig som kunde.

Kontakt mig for at få en snak og et konkret tilbud
Der findes ikke to kunder i min forretning, som er i præcis den samme situation og skal have præcis den samme behandling. Så kontakt mig straks og få et konkret tilbud, der passer til netop din situation. Brug kontaktformularen, send en mail på frank@synligesider.dk eller ring på 29 88 09 22. Jeg ser frem til at høre fra dig.