Et typisk SEO-projekt kan inddeles i to dele. En indledende fase, hvor der lægges en større ‘opstartsindsats’ og det løbende arbejde, hvor der følges op, analyseres og forbedres.

Indledende fase

Et typisk forløb for SEO-arbejdet hos Synlige Sider består af en indledende fase i fire dele:

1) Søgeordsanalysen

2) SEO-gennemgangen af hjemmesiden/webshoppen

3) Implementering af anbefalingerne fra punkt 2 (enten af kunden selv eller med assistance fra mig).

4) Linkbuilding

De fire dele kan overlappe lidt med hinanden, samtidig med, at der allerede i den indledende fase påbegyndes det analysearbejde, som er så vigtigt i den løbende indsats.

Det løbende arbejde

Det er vigtigt at konstant holde øje med sine statistikker og tilpasse både sine konkrete sider samt elementer af sin strategi, så man får de bedst mulige resultater.

Der kan ske ændringer i udvalget af søgeord, statistikkerne kan vise flere søgeord, som er relevante at arbejde med. Der kan være undersider på hjemmesiden, som ikke fungerer, varegrupper, der ikke bliver solgt og meget mere. Det bør der følges op på løbende, så udbyttet kan optimeres. SEO bør ikke være en engangsindsats.

I sådan et løbende arbejde vil jeg typisk blive hyret til at bidrage et bestemt antal timer om måneden. En opgave, der nærmest kan beskrives som  at være en ekstern SEO-afdeling på samme måde som mange virksomheder har en IT-afdeling.

Hvis du er interesseret i et tilbud på et SEO-projekt, så kontakt mig på mailen (frank@synligesider.dk) eller ring til mig (tlf: 29 88 09 22). Du kan også bruge kontaktformularen til at beskrive dit projekt, din hjemmeside eller din webshop.