Google Adwords er de små tekstreklamer, som forefindes i Googles søgeresultater. Som annoncør bestemmer man selv, hvornår og hvordan de skal vises. Adwords er en hurtig form for markedsføring, hvor man på kort tid kan komme i gang med reklamerne og få nogle besøgende til sin hjemmeside.

Men Adwords kan også være en vældig dyr metode til synlighed på nettet, hvis man ikke har sat dem korrekt op og bruger noget energi på at følge op på dem. Googles standardindstillinger for reklamerne er sjældent en god forretning  for dig. Hvis du blot har sat en kampagne op på få minutter ud fra standarden, vil du ofte opleve, at det er en dårlig forretning.

Det kan du få hjælp til. Lad mig kigge din eksisterende kampagne igennem og komme med fremtidige anbefalinger, eller lad mig indgå i det løbende arbejde og justere den undervejs. Har du ingen kampagne i forvejen, kan en sættes op, så du kan få afprøvet, om Adwords ikke også kan bidrage positivt til din forretning.

Adwords fungerer også bedst, når det integreres helt med Google Analytics, der giver et væld af brugbar statistik på brugernes ageren på dine sider.

Kontakt mig, og få hjælp til dine Adwords. Brug kontaktformularen, send en mail eller ring på telefon 29 88 09 22.