Fra tid til anden møder jeg spørgsmålet, om jeg kan garantere en given topplacering i Google. Som regel en førsteplads. Og svaret lyder hvert gang: “Nej, jeg kan ikke garantere noget. Google ændrer konstant på de faktorer, der bestemmer placeringerne i søgeresultaterne. Derfor kan ingen seriøse SEO-folk give meningsfyldte garantier for at kunne ligge på førstepladsen altid”.

Hvad kan jeg garantere?

Jeg kan derimod garantere, at du hos mig får en seriøs og professionel indsats i mit arbejde med søgemaskineoptimering. En indsats med respekt for din side – og med mindre du beder om andet, også med en vis forsigtighed, så jeg mindsker risikoen for, at der sker noget med din side.

“Jamen, kan jeg så ikke komme til at ligge nr. 1 på Google?”

Jo, det bliver ofte resultatet af mit arbejde, at din side kommer helt til tops på en lang række relevante søgeudtryk. Jeg vil blot ikke garantere, at det sker. Hvis du spørger, vil jeg gerne estimere, hvor stor en arbejdsindsats der skal til for at havne på førstepladsen, men normalt fokuserer jeg på at placere dig i top-3 i første omgang. I nogle tilfælde er det nemlig ikke besværet værd at rykke fra 3. til 1. pladsen, hvis man i stedet kunne bruge ressourcerne på at få endnu flere top-3 placeringer på andre søgeudtryk.

Hvordan kommer jeg så til tops hos Google?

Et godt første skridt vil være at tage kontakt til mig :o)

Send en mail på frank@synligesider.dk eller ring til mig på 29 88 09 22.