Hej,

Jeg hedder Frank Hellerup Madsen. Jeg er manden, der driver Synlige Sider.

En 34-årig økonom, der fra årsskiftet 2009-2010 har valgt at gå selvstændig som SEO-specialist på fuldtid med søgemaskineoptimering og online markedsføring, som har været min passion i de seneste år.

Min historik i forhold til søgemaskinerne
Internettet stiftede jeg bekendtskab med allerede tilbage i 1994, så jeg har været med som aktiv netbruger i årevis. Med tiden kom søgemaskinerne frem og undervejs fattede jeg også interesse for, hvordan de fungerede. Først som ham, der kunne finde det hele via søgemaskinerne, og som et naturligt næste skridt kom interessen for, hvordan en hjemmeside havner øverst i søgeresultaterne.

Mine erfaringer
Foruden mine online erfaringer, har jeg gennem mit arbejde i forskellige former for økonomi-relaterede stillinger erhvervet mig en masse erfaringer om kommunikation og erhvervsliv, der kan komme dig til gode som kunde hos mig. Jeg ved, hvordan en erhvervsvirksomhed fungerer. Jeg har arbejdet med den finansielle kommunikation i et af Danmarks største firmaer, så jeg har lært at skrive, formulere mig fornuftigt og tænke taktisk i forhold til kommunikation.

Men først og fremmest, så har min økonom- og analysebaggrund givet mig nogle analyseværktøjer, som jeg kan bruge i meget af det arbejde, der ligger i søgemaskineoptimering og andre former for marketing på nettet. Hvis man ikke kan sortere ordentligt i de store mængder information, der findes online, kan man heller ikke gøre et optimalt stykke arbejde indenfor online markedsføring.

Læs mere på nettet
Jeg har også lært at fatte mig i (relativ) korthed, så jeg vil ikke slå yderligere på tromme for mig selv her. Jeg er jo ‘Den Synlige Mand’, så du kan læse meget mere om mig på nettet. Vil du f.eks. følge med i, hvad jeg løbende skriver på nettet om online markedsføring, er her nogle gode steder at følge med:

Min SEO-blog Den Synlige Mand

Min Twitter-profil

Mine aktiviteter på iværksætter-debatten Amino

Eller du kan læse lidt mere om mig og mine erhvervserfaringer på min Linkedin-profil.

Vil du vide yderligere om mig eller tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed, så kontakt mig via mail på frank@synligesider.dk eller på telefon 29 88 09 22.

Vil du hellere læse lidt mere om de praktiske oplysninger vedrørende Synlige Sider, så kan de findes her.