Har du eller medarbejderne i dit firma brug for en indføring i søgemaskineoptimering og online markedsføring? Eller har I allerede styr på det grundlæggende og vil lære mere om noget specifikt eller arbejde med konkrete cases, der relaterer sig til lige præcis jeres firma.

Firmakursus

Så er et skræddersyet firmakursus i søgemaskineoptimering lige, hvad I behøver.

Få opdateret markedsføringsafdelingen eller IT-afdelingen på et firmakursus, så de får en grundlæggende forståelse af søgemaskineoptimering og de andre discipliner indenfor markedsføring på nettet. Det kan ske i en og samme undervisningsgang, eller der kan skræddersys forløb, der retter sig mod netop de funktioner og tekniske niveauer som en given afdeling er i besiddelse af.

Et sådant kursus vil naturligvis være omfattende af samme diskretion som for mine andre kunder i butikken. Det betyder, at der kan tales om fortrolige emner og strategier eller bruges helt konkrete eksempler fra jeres egen virksomhed i løbet af kurset.

Individuel undervisning

Hvis du ikke er på udkig efter et større kursus med Powerpoint-præsentationer på projektor og slides, kan du i stedet booke tid til individuel undervisning. Her kan der gås helt i dybden med netop de områder, hvor du behøver en opgradering indenfor online markedsføring.

Hvor lang tid tager et kursus?

Det bestemmer du som kunde sådan set. Jeg rådgiver naturligvis gerne på baggrund af jeres ønsker, men jeg stiller gerne op til kurser af en varighed fra nogle få timer til hele arbejdsdage.

Hør mere om firmakurserne

Kontakt mig for at høre mere om mulighederne for et firmakursus eller individuel undervisning i søgemaskineoptimering og den øvrige online markedsføring.