Jeg er i den lykkelige situation, at jeg har nogle rabatkuponer til Google Adwords, som jeg gerne må dele ud til nye Adwords-kunder. Så har du en helt ny Adwords-konto, eller skal du lige til at åbne en, så kan du få en rabatkode af mig.

Opdateret februar 2013: Men du skal bemærke, at Google ikke længere blot deler kuponer ud, som giver uforpligtende annonceringskroner. De er konsekvent gået over til en noget-for-noget model, hvor du skal bruge 200 kr. for efterfølgende at få foræret 600 kr. til yderligere annoncering.

Skal du have en Adwords-kupon?

Hvis du ikke vil have mere snak, så kan du få din gratis Adwords kupon ved at sende mig en mail på frank@synligesider.dk. Jeg sender fluks en kode til dig, så snart jeg ser din mail.

Betingelser: Den eneste betingelse fra min side er, at jeg efterfølgende må sende dig en enkelt mail og høre, om du er kommet i gang med Adwords.

Fra Googles side er der selvfølgelig betingelser om, at du skal overholde deres retningslinier – og som nævnt ovenfor, at din konto skal være helt ny (max 14 dage gammel), før du kan udnytte din rabat-kode.

Hvor har jeg kuponerne fra?

Hvis du undrer dig over, hvorfor jeg sådan har Adwords-kuponer, så har jeg fået dem, dels fordi jeg er certificeret i Google Adwords, dels fordi jeg er med i et partnerprogram, som hedder Google Engage.

Og Google deler kuponerne ud for at få folk til at afprøve Adwords-annoncering, blive hooked på effekten og blive ved med fortsat at lægge annonceringskronerne i Googles kasse i stedet for alle mulige andre former for reklame.