Nu kan Synlige Sider byde på en ny frisk vinkel på søgemaskineoptimering. Nemlig, hvordan arbejdet med søgemaskineoptimering kan passes sammen med kravene om tilgængelighed på websider.

Tilgængelighed handler om at sikre, at alle brugere kan benytte ens hjemmeside uden for store problemer. Dvs. uanset om man er handicappet, svagt læsende, bruger en anden browser end Internet Explorer  og hvad der ellers kan være af forskellige egenskaber ved en bruger.

Min samarbejdspartner hedder Sensus og er blandt de førende virksomheder i verden, når talen falder på tilgængelighed. Besøg dem, hvis du vil vide mere om emnet. Hos Sensus kan du også finde en altid aktuel artikel om retninglinierne for tilgængelighed, hvis du vil se i detaljen, hvad det handler om.

Sammen med Sensus kan jeg tilbyde skræddersyede workshops, kurser eller foredrag om hvordan SEO & tilgængelighed hænger sammen. Vi lægger ud med et gratis gå-klogere-hjem møde hos Sensus i Hillerød tirsdag d. 12. oktober fra 14-16. Læs mere om mødet på linket, hvor du også kan tilmelde dig.